Kuukauden uutiskooste: kansantalous: pilalla, ilmasto: pilalla, Aalto-yliopisto: sekin on pilalla

Olen ollut syyskuussa enemmän kiireinen kuin joutilas, mikä on näkynyt tämän blogin päivitystahdissa. Onneksenne olen kaiken kiireen keskellä ehtinyt seurata varsin tarkasti ajankohtaista yhteiskunnallista kuohuntaa. Koska olen ratkaisukeskeinen yksilö ja oman elämäni ohjeistamispäällikkö, päätin lisätä syväluotaavaan uutiskatsaukseeni myös äärimmäisen huolellisesti harkitut toimenpide-ehdotukset, jotka ratkaisevat ilmenneet yhteiskunta-, ympäristö- ja koulutuspoliittiset kriisit.

Tässä kriisit ratkaisuehdotuksineen:

1. Nyt niitä resursseja

Yhteiskuntajärjestelmämme on jälleen kaatumassa, koska naiset tekevät kaikkea itsekästä paskaa kuten opintoja, bodypumppeja ja töitä sen sijaan, että synnyttäisivät viikoittain ja nypläisivät pitsiä kotona. Olisi tärkeää muistaa, että ihmiset ovat ensisijaisesti resursseja ja vasta toissijaisesti ihmisiä, ja jos niitä resursseja ei kohta synny, niin sitten ovat eläkejärjestelmä ja kansantalous kriisissä

Ehdotetut toimenpiteet: jokainen nainen synnyttää vuodessa 52 kertaa.

2. Maailman johtava setämies suuttui

16-vuotias, joka käski kuuntelemaan tiedeyhteisöä, suututti mm. maailman johtavan sedän, jonka mielestä tiede on epäilyttävien vasemmistokukkahattufeministitätien hörhöilyä ja muutenkin pelkkää fake newsiä. Se, että ilmasto on menossa lopullisesti pilalle, ei ole enää uutinen. Sen tietävät kaikki, jopa ne, jotka sen kieltävät.

Ehdotetut toimenpiteet: kielletään tiede.

3. Tulkintaeroja muodin huipulla

Long Play kertoi Aalto-yliopiston lehtorin kiusanneen opiskelijoitaan. Sen jälkeen käytiin eipäs-juupas -väittelyä siitä, onko se nyt ihan väärin, että julkisessa virassa oleva ihminen toimii epäoikeudenmukaisesti vai onko se vaan semmoista hyväksyttävää käytöstä taiteilijalta. Syömme popcorneja ja odotamme Aalto-yliopiston virallista selvitystä asiasta.

Ehdotetut toimenpiteet: mahdollisuus lopettaa verojen maksu Aalto-yliopiston kassaan.

4. VR:n junaverkko toimi

Hahhah, FAKE NEWS! Reissutyöläisellä meinasi ratketa muutamakin verisuoni päästä, kun se yritti viimeistellä kampanjasivua junassa.

Ehdotetut toimenpiteet: räjäytetään internet, siitä on vain harmia.

3 vastausta artikkeliin “Kuukauden uutiskooste: kansantalous: pilalla, ilmasto: pilalla, Aalto-yliopisto: sekin on pilalla”

  1. Sofia avatar
    Sofia

    Taas synnytystalkoita 😀 Old news much?

    Tykkää

    1. Saila avatar

      Kuulin huhua, että ne on nyt uudelleenbrändätty lapsistrategiaksi!

      Tykkää

Jätä kommentti