Syysarvonta

Alkukesän valoisina iltoina olen aina valmis seikkailuihin ja kaikkeen uuteen, syksyllä hiljennyn kotiin rakentamaan itselleni viihtyisää hyvän fiiliksen syysluolaa.

Syysluolassa haluan tehdä vain rentoja juttuja, kuten torkkua ja sisustaa kodista mukavan, kasata sinne hyviä kirjoja, jotain piristystä lokakuun syvenevää hämärää vastaan.

syysarvonta

siksi minä muuten juon aamukahvin sängyssä ja poltan tuoksukynttilää, syön suklaata ja laulelen viherkasveilleni

tai sitten minä kirjoittelen seinille, koska kirjoittaminen, se on minun juttuni

Eikä kirjoittamisen tarvitse olla aina kaunokirjallista, se voi olla puhtaasti sisustuselementti tai vaikka muistilista.

Sitä varten on kirjaintaulu, ja sellaisen saan ilokseni myös arpoa teille.

syysarvonta2

Miten sitten voit voittaa kirjaintaulun itsellesi?

Helposti: jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro vaikka, mihin kirjaintaulua käyttäisit. Arvon yhden kirjaintaulun kaikkien kommentoineiden kesken.

Sovitaan vaikka niin, että osallistumisaika päättyy tämän viikon lopussa: aikaa osallistumiseen on siis 22.10. klo 23.59 asti!

Julkaisen voittajan blogissani ja otan yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti – jätäthän siis kommentin yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen: älä huoli, sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ei muuta kuin onnea arvontaan ❤

Kirjaintaulu on saatu CoolStuffilta, ja arvonta toteutetaan yhteistyössä CoolStuffin kanssa.

Seuraa blogia:

FACEBOOK   BLOGLOVIN   INSTAGRAM

85 thoughts on “Syysarvonta

 1. Sisäeteisen seinälle odottamaan menua, kun lapset puolisoineen ja lapsenlapsi tulevat usein sunnuntaisin syömään ❤️

  Tykkää

 2. Oh oon katsellut tuollaista Granitista, mutten raaskinnut ostaa. Laittaisin tuon vessan oveen ja siihen kirjottaisin, että: ”Please don’t do cocaine in the bathroom”. En usko, että lähipiirini kehotusta oikeasti tarvitsee, mutta kieroutunut huumorintajuni sanoo, että se olisi hauskaa. HMM.

  Tykkää

 3. Pitkän aikaa haaveillut tämmöisestä,mutta jäänyt vielä syystä tai toisesta hankkimatta. Menisi joko olkkariin tai makkariin sisustuselementiksi. Todennäköisesti makkariin ja aamulla,kun avaisi silmät niin ensimmäisenä silmät hakeutuisi voimalauseeseen jolla jaksaisi taas koko päivän,vaikka onkin ollut vastoinkäymisiä koko vuosi. Kaikki me tarvitsemme jonkun sanan, sen pienen kauniin sanan sanomaan, että olet erityinen tai että niissä huonoissa kun päivissä on valon pilkahdus tai jotain hyvää,vaikka ei aina huomaa sitä. 💖 Elämä on ihanaa,kun sen oikein oivaltaa. Ehkä tämä lause olisi hetken

  Tykkää

 4. Nyt ruotsin tenttiin päntätessä kirjoittaisin kirjaintauluun vaikkapa vaikeita ruotsinkielisiä sanoja, joita en meinaa millään oppia 😀

  Tykkää

 5. Loistava apuväline perheen sisäiseen viestintään; esimerkiksi töihin lähteneeltä äidiltä koululaiselle:” muista ottaa luistimet tänään mukaan. ”Tai: ”Rakastan teitä.”

  Tykkää

 6. Käyttäisit tota viestinä aina avomiehelleni! Samalal toi olisi kiva motivaatio tai tsemppaustaulu ja tietenkin toi sopiai meidän makuhuoneen seinälle 😍

  Tykkää

 7. Tämä olisi niiiiin ihana poikani huoneeseen ja voisin kirjoitella tähän aina ihania tsemppausviestejä ja kivoja runoja!

  Tästä olen aina haaveillut 🙂

  Tykkää

 8. Nää on jotenkin niin sympaattisia ja nostalgisia. Käyttäisin tätä eteisen liitutaulun tavoin; kirjoittelisin kivoja toivotuksia, muistettavia asioita yms. Liitutaulu kun on siitä ikävä, että ne liidut pyörii aina lattialla ja sotkee :/.

  Tykkää

 9. Tää on tosi siisti!
  Tämä tulisi meidän olkkariin akvaarion päälle ja siihen voisi aina laittaa kivoja yllätysviestejä perheelle ja keittiössä toimis myös oikein hyvin. Siihen voisi aina kirjoittaa, että mitä on milloinkin keittiössä ruokana!

  Tämä meille, kiitos!

  Tykkää

 10. Hahah, olinkin juuri ajatellut kysyä, että mistä toi sun ihana kirjaintaulu oikein on kotoisin, joten todellakin arvonnassa mukana! Kaipailisin tuollaista eteisen pöydälle muistilistaksi ja hassutteluelementiksi. 😀

  Tykkää

 11. Laittaisin olohuoneeseen vanhan valkoisen kaapin päälle yhdeksi osaksi asetelmaa. Tällaisen hankintaa olen miettinyt jo jonkun aikaa, toivottavasti tärppäisi 🙂

  Tykkää

 12. Laittaisin tämän vanhan valkoisen kaapin päälle yhdeksi osaksi asetelmaa. Olohuoneeseen tulisi. Tällaisen ostamista olen harkinnut jonkun aikaa, toivottavasti tärppäisi!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s