Näin saat poikaystävän

Sinkkuna ja jonkinlaiseen introverttiyteen taipuvaisena mietin tässä eräänä päivänä, että miten ihmeessä olen vanhoina hyvinä aikoina onnistunut parisuhdemarkkinoilla eli niin sanotusti saanut poikaystävän.

No tällä tavalla sitä saadaan poikaystävä:

  1. Ole jonkun tyypin kanssa samassa harrastuksessa. Soita vaikkapa pianoa tai kitaraa ja istu tyypin kanssa vierekkäin teoriatunneilla. Lähettele sen kanssa siellä lappuja, pelaa hirsipuuta teoriavihkon sivuilla ja notku tuntien jälkeen leikkipuistossa tai kylillä. Heittele varmasti aivan todella ennenkuulumattomia havaintojasi melodiadiktaateista ja aika-arvoista ja ole muutenkin aivan tolkuttoman fiksu, koska olet yläasteella ja neroutesi huipulla. Tekstaile tyypin kanssa ja lopulta irkkaa sen kanssa samalla kanavalla. Hoida suuri osa kommunikaatiosta tekstillä, mikä aiheuttaa väärinymmärryksiä, mutta ole silti sitä mieltä, että te vaan ymmärrätte toisianne jollakin ihan poikkeuksellisella ja syvällisellä tavalla.

Opitut asiat: jos et jo harrasta jotain, hanki harrastus. Sitten onkin helppo houkutella toinen pelailemaan hirsipuuta, paitsi jos harrastus on jokin urheilullinen, jossa ei kanneta mukana kynää ja paperia. Paitsi suunnistuksessa taidetaan kantaa. Aloita suunnistus.

  1. Käy kulttuuririennoissa, esimerkiksi katsomassa näytelmiä tai keikkoja. Kun lavalle kävelee komea nuorimies, henkäise kaverillesi, että tuossapa vasta mukavannäköinen vastakkaisen sukupuolen edustaja. Mene kulttuuririennon jälkeen kaverisi kanssa baariin ja huomaa sama mukavannäköinen vastakkaisen sukupuolen edustaja siellä. Jäädy. Kun kaverisi toiminnan naisena raahaa mukavannäköisen vastakkaisen sukupuolen edustajan luoksesi, jäädy uudelleen! Sano lopulta jotain todella typerää, kysy ensimmäisenä komean nuorenmiehen ikää ja sekoile sanoissasi. Vaihtakaa irkkinikkejä ja alkakaa irkata. And she scores!

Opitut asiat: jos et itse uskalla puhua kenellekään, pidä mukanasi kaveria, joka on toiminnan ihminen ja joka raahaa kiintoisat yksilöt luoksesi. Niin, ja käy kulttuuririennoissa.

  1. Mene kesätöihin ja jauha sujuvaa paskaa kaikkien kanssa. Esitä tietäväsi, mitä teet, vaikka olet aivan täysin pihalla ja iältäsi jotain 22. Kun sinua pyydetään töiden jälkeen kaljalle, vastaa myöntävästi. Jaarittele seuralaisellesi ummet ja lammet kuukautiskierrostasi ja muista kertoa, että MÄ OON SIT MAALTA.

Opitut asiat: sano kyllä ja kerro olevasi maalta. Jos kerrot suosikkitamponimerkkisi, saat varmasti bonuspisteen.

Lisäksi on tietenkin se klassikko, jossa kaverisi kysyy puolestasi luokkakaveriltasi että alaks oleen ton kaa. 

Mutta tarkemmin ajatellen: kyllä ennen vanhaan oli kaikki paremmin näissä poikaystävähommissa. Sitä mentiin tansseihin, sieltä heinälatoon tai aittaan ja melko pian sen jälkeen vihille. Esikoinen syntyi kuusi kuukautta häiden jälkeen, ja kaikki oli vallan mukavasti mallillaan. Ei tarvinnut nolata itseään irkissä, baarissa tai töissä ja kaikki elivät elämänsä onnellisina loppuun asti.

One thought on “Näin saat poikaystävän

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s