#Blogisitarina -haaste

Sain ihanan Tänään Kotona -blogin Lauralta ”Blogisi tarina” -haasteen joskus, ööö, kevättalvella! Heinäkuun loppupuoli on siis oikein luonnollinen ajankohta vastailla haasteeseen. (Aplodit minulle, hurraa!)

Teflareita lainaten en oo Tampereelt vaa hidas muute vaa. Paitsi että MÄÄHÄN OON TAMPEREELT, kuluttanut peltolammilaisen hiekkalaatikon laitaa. No, se selittää.

Anyways, haasteen säännöt ovat tässä:

  1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa.) Saat osallistua vasta saatuasi haasteen. (Ja niitähän voi vaikka pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen)
  2. Kirjoita ja julkaise oma tarina blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
  3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsiltä, voit haastaa jonkun toisen.
  4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
  5. Mikäli olet instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina- haasteen käynnisti KOTOTEKO-blogi

Vastauksena kysymykseen

Kohtisuora sai alkunsa, kun päätin elvyttää lukuharrastustani ja tarttua kirjan vuoden lukuhaasteeseen (se on vielä kesken, mutta ei oo niin tarkkaa hei). Lisäksi halusin pitkästä aikaa bloggailla. Takavuosina olin ahkera livejournal-bloggari, mutta vuodet vierivät ja livejournal hiipui.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten usein, tälläkin kertaa alku oli hankala. Hain linjaani yksityisen ja julkisen suhteen. Kuinka paljon haluan paljastaa itsestäni? Mitä kaikkea kerron ja kirjoitan? Kirjoitanko vain kirjallisuudesta vai muustakin?

Mutta niinhän sitä omaa ääntä ja tyyliä aina aluksi haetaan. Muutos ei tietenkään koskaan lopu. Vuoden päästä olen saattanut kasvattaa aivan uuden sivuhaaran aiheiden suhteen. Mutta sen tiedän, että jatkan kirjoittamista, koska kirjoittaminen on minulle hyväksi.

Nykyään olen enemmän kotonani myös henkilökohtaisten aiheiden parissa. Kirjoitan niistäkin mielelläni, ainakin jos koen, että minulla on niiden suhteen jotain annettavaa. Jokin oivallus. Jotain, jonka kautta voi kurottaa kohti muita, liittää omat kokemukset osaksi jatkumoa. Siksi henkilökohtaisemmat postaukset ovat varmasti tulleet jäädäkseen. Niitä voisi sanoa myös näiksi taitekohdiksi; minä kerroin teille jotain itsestäni, ja koska te olette hyviä, te lähetitte minulle kivoja viestejä sen jälkeen! Vitsit miten mahtavia te ihmiset olette, kiitos!

Miksi sitten nimi kohtisuora? Vastaus: koska fysiikka.

Minä haastan Epilogi – Jälkisanat -blogin Mariian, Luokkahuone-blogin Amandan, Reeta trying -blogin Reetan sekä Todella vaiheessa -blogin Reta Anna Marian.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s